RESTORAN

U prijatnom ambijentu restorana Montenegrino uživajte u širokoj ponudi nacionalnih i internacionalnih specijaliteta, kao i savremenoj mediteranskoj kuhinji. Punoću ukusa i potpunom doživljaju doprinjet će veliki izbor ekskluzivnih vina iz crne gore i regiona, kao i francuske, italije, argentine i portugala. Na međunarodnom sajmu osvojili smo 6 velikih zlatnih medalja kao i mnogobrojne pohvale i priznanja.

Restoran radi svakog dana od 11 do 24 časa, i idealan je za poslovne ručkove, rođendane, koktele ali i za romantične susrete, a naše ljubazno osoblje će se potruditi da vam te trenutke učini nezaboravnim.

Kapacitet restorana je 30 mjesta, a u ljetnjem periodu radi i terasa sa 20 mjesta. Iz naše široke a la carte ponude izdvajamo: specijalitet Montenegrino sa četri vrste kvalitetnog mesa, jagnjeći kotlet, njeguški stek , naš poznati biftek na žaru kao i čuveni tartar biftek. Trebamo spomenuti da u našoj ponudi dajemo prioritet specijalitetima iz mora. Nudimo isključivo lovljenu ribu prve kategorije, sve vrste školjki, domaće lignje, hobotnice kao i sve vrste rakova. Sve ovo pripremamo na razne načine i po želji gosta. Trebamo spomenuti da se na našem meniju mogu pronaći raznovrsna topla i hladna predjela, razne salate, rižota i jela sa špagetima. Restoran Montenegrino je u lancu nacionalnih restorana gdje možete dobiti jela iz crnogorske nacionalne kuhinje.

Njegujemo tradiciju dobrog domaćina i stoga se možemo pohvaliti i širokim izborom pića i nudimo vam: ekstra izbor domaćih i stranih pića, veliki broj koktela, domaću rakiju i vino iz vlastite proizvodnje. Posebno smo ponosni na bogatu vinoteku u čijoj kolekciji možete birati: domaća, italijanska, francuska, portugalska, argentinska i druga vina.